Petak, 23 Veljača 2018

P Psi

Rex

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

REX  je pravi obiteljski pas kojem je najveća sreća druženje s ljudima. Rex je imao tužan život… bio je pas "za van" i za lanac i tako je živio nekoliko godina. Veselio se ljudima kad bi mu prišli, a ostatak vremena mogao je samo sanjariti o toplom krevetu u hladnim, zimskim noćima… njegov je skrbnik smješten u starački dom, a Rex  je izgubio jedini smještaj kojeg je imao. Premješten je na "novi" lanac, bez kućice i tako je danima neutješno plakao.
Rex sad ima bolji privremeni smještaj, krov nad glavom i još uvijek puno nade u srcu da će uskoro početi živjeti životom sretnog psa. Za Rexa je sreća biti s dobrim ljudima, izlaziti u šetnje, igrati se s drugim psima, trčati i maziti se..

 Rex  je izrazito dobroćudan i dobro se slaže sa ostalim psima.
 Ima 6 godina i oko 39 kg. Visok je 50 cm i krupnijeg je rasta.

 Ako želite ovako veselog prijatelja kojem ni težak život nije oduzeo optimizam, javite nam se na 098 828 2058 ili SMS-om pa ćemo povratno nazvati.

 

 

Novosti

Korisni članci

Udruga Felix Tweet

Fri Feb 23 08:00:51 +0000 2018

DATA SHOWS PLANT-BASED DIET WOULD SAVE UK $7 BILLION A new study finds that the country could save billions on... https://t.co/xNJPYm83gO
Fri Feb 23 07:53:38 +0000 2018

RT @VegNews: #CleanMeat is doing the global circuit. Next stop: #China. What do you think about #labgrown flesh as a food for the future? >…

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.