Nedjelja, 22 Listopad 2017

P Psi

Rex

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

REX  je pravi obiteljski pas kojem je najveća sreća druženje s ljudima. Rex je imao tužan život… bio je pas "za van" i za lanac i tako je živio nekoliko godina. Veselio se ljudima kad bi mu prišli, a ostatak vremena mogao je samo sanjariti o toplom krevetu u hladnim, zimskim noćima… njegov je skrbnik smješten u starački dom, a Rex  je izgubio jedini smještaj kojeg je imao. Premješten je na "novi" lanac, bez kućice i tako je danima neutješno plakao.
Rex sad ima bolji privremeni smještaj, krov nad glavom i još uvijek puno nade u srcu da će uskoro početi živjeti životom sretnog psa. Za Rexa je sreća biti s dobrim ljudima, izlaziti u šetnje, igrati se s drugim psima, trčati i maziti se..

 Rex  je izrazito dobroćudan i dobro se slaže sa ostalim psima.
 Ima 6 godina i oko 39 kg. Visok je 50 cm i krupnijeg je rasta.

 Ako želite ovako veselog prijatelja kojem ni težak život nije oduzeo optimizam, javite nam se na 098 828 2058 ili SMS-om pa ćemo povratno nazvati.

 

 

Novosti

Korisni članci

Udruga Felix Tweet

Fri Oct 20 06:56:29 +0000 2017

Krzno se dobiva i hvatanjem u zamke. Kupujte humano https://t.co/YX1yejMhms #TrgovineBezKrzna #ShopFurFree… https://t.co/GFzB7JnB8p
Fri Oct 20 06:49:59 +0000 2017

RT @Tofu_fit_guy: @Lightlife veggie deli slices, @FieldRoast vegan cheese, guac, spinach and sriracha on a bagel 😋 #vegan #govegan #plantba…

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter.